Rreth Nesh

ARFA sh.p.k  u krijuar ne vitin 2005 si nje nga distributoret kryesore te autorizuar te DIGITALB SH.A. per shitjet me shumice dhe pakice te abonimeve dhe artikujve te DIGITALB kudo neper Shqiperi dhe neper tere bashkekombasit tane neper Europe.

Ka disa pika shitjeje me pakice ne formen e NIPT-eve SEKONDARE ne disa prej qyteteve te Shqiperise si dhe shtrirje gjeografike klientele rishitese pothuaj ne tere territorin e Shqiperise.